Šola jahanja

O šoli

UČENJE JAHANJA

Tečaji osnov jahanja se izvajajo skozi celo leto. Naši konjički nestrpno čakajo na vaše navdušenje. S polno mero potrpežljivosti vas bodo z veseljem naučili osnov jahanja in vas popeljali v čudoviti svet konjeniškega športa.

Za vse tiste, ki še ne veste, kako poteka učenje jahanja naj povemo, da je učenje v naši šoli jahanja individualno. Urnik učenja določate vi glede na vaš razpoložljivi čas.

Ponos, navdušenje, sreča in neizmerna hvaležnost svojemu štirinožnemu prijatelju, ki nam je omogočil take občutke. Ko jahamo v počasnem koraku in si s konjskega hrbta ogledujemo naravo kar čutimo, kako se polnimo z energijo, ko pa se poženemo v galop in vštric z nami teče skupina srn, nas enkratno doživetje prisili v glasen vzklik sreče.

 

TERENSKO JAHANJE

Terensko jahanje je eno najlepših občutij, kar jih lahko doživite v družbi s konjem. Ko ljudje dosežemo nek zastavljen cilj, si ponosno rečemo: "No, zdaj sem pa na konju!" In taki občutki nas prevevajo, ko se s konjem zapodimo po prelepi pokrajini. Ponos, navdušenje, sreča in neizmerna hvaležnost svojemu štirinožnemu prijatelju, ki nam je omogočil take občutke. Ko jahamo v počasnem koraku in si s konjskega hrbta ogledujemo naravo kar čutimo, kako se polnimo z energijo, ko pa se poženemo v galop in vštric z nami teče skupina srn, nas enkratno doživetje prisili v glasen vzklik sreče.

 

Kontakt

Škale 111, 3320 Velenje

+386 (0)41 731 000

info@kk-velenje.si


TRR: SI56 0242 6001 8292 212